Saturday, December 29, 2018

Bekymringer?Se kildebildet
                                                source
Snart tar vi avskjed med dette året og ønske velkommen det nye. Hvordan blir det nye året blir er det ukjent for hver og en. Noen har kanskje planene klart og noen skal bare ta det som kommer.

Livet er jo blanding av både sorger og gleder og jeg vet at hver og en har opplevd det mer eller mindre i år. Jeg for min del mistet min svigermor i år og vi feiret den første julen uten henne. Det var et stort savn, men livet må jo gå videre. Minnene etter henne har vi både av ting og tang og i sinnet. Så selv om hun er ikke mer tilstede, hun er fortsatt i våre hjerter. 

Vi blir jo et år eldre igjen og selv om ikke alle er glad for å bli gammel, er det jo bra at vi fortsatt lever. Jeg for min del sliter med helsa på grunn av fibromyalgi. Men jeg klarer å leve med det og det er jeg takknemlig for. Man venner seg til smertene man har når man ikke har noe valg. Man må bare gjøre det beste ut av det.
Men kanskje du har ikke en leddsykdom, men andre utfordringer. Kanskje du er alenemor og strever med å få endene til å møtes? For mye ansvar og ungene trenger din oppmerksomhet til alle døgnets tider? I tillegg, kan jobben kreve så mye av deg at du føler at du har ikke mer å gi?

Kanskje det er en alvorlig sykdom som har rammet noen av dem du er glad i?
Ekteskapet som ikke er glans på roser lenger? Ungene som er stoffavhengig eller ikke får det til?

I løpet av livet, kan vi oppleve noen ganger at livet byr på mer problemer og utfordringer enn vi kunne håndtere. Jeg opplever det gang på gang, men er takknemlig for at Gud minner med at jeg kan kaste mine bekymringer til han. Bekymringer om moren min som er pleietrengende og har det vondt. Bekymringene om mine døtre som også plages med helsa. Bekymringa om jeg også ville kunne fortsette å jobbe hundre prosent når kroppen sier noe annet. Bekymringene om jeg klarer å gå den smale veien som fører til Guds rike.
Bekymringer eller motløshet er fiender vi bør beseire. Min måte er å kaste de til Gud. Hva med deg?

Vær ikke bekymret for noe! Men la alt som ligger dere på hjertet komme fram for Gud i bønn og påkallelse med takk! Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.  Filipperne 4:6-7

2 comments:

Thanks for dropping by and your comments are very well appreciated. It is like a cold glass water in a warm sunny day! Blessings.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...